kinderen

en Sea & See

 

Baby’s 

 

De hoofdhuid van baby’s maakt nog nauwelijks haar emulsie aan. Meestal is, bij een gezonde hoofdhuid, reinigen met water voldoende om het haar en de hoofdhuid schoon te houden. 

Wassen

Hair Care Pure, de speciale haarverzorging voor baby’s, peuters en jonge kinderen, bestaat uit enkel oceaan mineralen, zonder verdere toevoegingen. Oceaan mineralen zijn, als oer materiaal, vertrouwd voor het lichaam, ook voor baby’s. Ze worden in een lage dosering gebruikt, zodat het voor de ogen niet belastend is

De oceaan mineralen reinigen het haar en de hoofdhuid, voeden de hoofdhuid en werkt kalmerend bij over prikkeling in het hoofdgebied.

 

 

 

Peuters

 

Ook bij peuters is de haar emulsie productie nog gering. Wel neemt de vervuiling toe, eten, modder,  van alles kan ik het haar belanden. Over het algemeen is niet ontvettende reiniging afdoende.

wassen

Hair Care Pure kan ingezet worden op alle gewenste momenten. Oceaan mineralen zijn, als oer materiaal, vertrouwd voor het lichaam, ook voor jonge peuters. Ze worden in een lage dosering gebruikt, zodat het ook voor de ogen aangenaam is.

Duster Cotton, Mix of Microfiber over de borstel kan behulpzaam zijn om fysiek vuil te verwijderen. Dit kan in combinatie met enkel water of met Pure.

 

 

Kinderen

 

Tot aan de pubertijd is de haar emulsie productie nog gering. Tot dan is het gemakkelijk om te kiezen voor niet ontvettende haarverzorging. Dit stimuleert gezonde haar ontwikkeling. Een goede basis voor de toekomst. Vanaf vier jaar kunnen alle Sea & See producten gebruikt worden. 

Wassen

Naast het reinigen van het haar en voeden van de hoofdhuid zorgen de oceaan mineralen ook voor rust en helderheid rond het hoofd bij over prikkeling.  

 

info pure