Towel combi

 8,95 incl. BTW

met een gedeelte van deze combi handdoek reinig en droog je je haar, met het andere deel droog je je lichaam

 

Categorie:

Beschrijving

Towel Combi

Een katoenen handdoek met een inzetstuk van microvezel. Met de Combi handdoek droog je zowel je haar, als je lichaam af. Naast de afdrogende functie heeft deze handdoek ook een reinigende functie. Je kunt het te veel aan haar emulsie weg nemen hiermee. Een dankbare hulp tijdens het omschakelen naar niet ontvettende haarverzorging en ook daarna. Het microvezel gedeelte neemt gemakkelijk vocht op vanwege het katoen erachter.

 

Tips om te gebruiken

  • Gebruik het microvezel gedeelte van de handdoek om je haar te ontdoen van loslatende resten siliconen en was deeltjes in de omschakelfase naar niet ontvettende haarverzorging.
  • Spoel je haar na het sporten met water en maak het schoon met de microvezel handdoek, alleen deze handdoek meenemen is voldoende.

 

Wasvoorschrift

Towel Combi kan gewassen worden tot 60° C, GEEN WASVERZACHTER GEBRUIKEN!!, liever  niet in de droogtrommel en niet chemisch reinigen, niet strijken.

 

Oorsprong materiaal en recycling

Het katoen is 100% duurzaam. Het voldoet aan één van de drie duurzaamheidsstandaarden:

Dat zijn: Better Cotton Initiative (BCI) en biologisch gecertificeerd katoen via Organic Content Standard (OCS) en de Global Organic Textile Standard (GOTS)

Met de opbrengst worden boeren getraind  in duurzamere landbouwmethoden.

 

Het microvezelgedeelte is gemaakt van  70 % polyester en 30% polyamide. Tot nu toe heeft Sea & See geen vervangend product kunnen vinden voor dit deel van de handdoek, maar we blijven zoeken. Graag deze handdoek recyclen via oude kleding. Zo kan er weer nieuwe kleding van gemaakt worden.

 

Prijs

€ 8,95 inclusief BTW

Extra informatie

Gewicht 0.030 kg
Afmetingen 7 × 9 × 5 cm

Andere suggesties…