Aanbieding!

In Between Scent

 9,95  7,95 incl. BTW

In Between Scent reinigt en verzorgt het haar tussen twee wasbeurten door en verfrist de haargeur.

250 gram, dit product gaat uit het assortiment.

De navulverpakking van 300 gram en de navulflacon van 50 gram vind je onderaan de pagina

Beschrijving

In Between Scent

In Between Scent gebruik je in combinatie met een Duster (borsteldoek) om een borstel. Hiermee neem je op een mechanische manier vuil, stof en teveel aan haaremulsie weg zonder de hoofdhuid te ontvetten. Zo kun je zonder lange droogtijd, je haar gemakkelijk en snel opfrissen. De mineralen in Scent reinigen en voeden het haar. De kruiden geven een lichte geur aan je haar.

 

Gebruik het

  • voor een snelle opfrisbeurt tussendoor
  • je haar meer te laten glanzen
  • om fris de dag of nacht te beginnen
  • om het omschakelen naar lo- of no-poo gemakkelijker te maken.
  • om je haar te voeden met oceaan mineralen en kruiden
  • als persoonlijke zorg bij onrust rond je hoofdgebied

 

Gebruiksaanwijzing

Scent kan per wasbeurt aangemaakt worden of in grotere hoeveelheid in een Flacon.

Flacon klaarmaken voor gebruik

Vul de 150 ml Flacon met 50 gram Scent en vul deze af met water. Er ontstaat een verzadigde zout oplossing. Een deel van het zout blijft daardoor op de bodem liggen. Dit is de bedoeling, zo weet je zeker dat de vloeistof verzadigd is en daarmee ook geconserveerd. Scent is nu klaar voor gebruik. De doceerdop wordt geopend door deze omhoog te trekken en weer gesloten door deze naar beneden te duwen. De flacon is na te vullen met de Scent navulverpakking. Na toevoeging van water is de inhoud minimaal een jaar optimaal. Daarna neemt de werking langzaam maar zeker af.

Gebruik met Duster

Maak de Duster licht vochtig met warm water. Plaats deze over de borstel. Druppel wat Scent uit de flacon op de Duster en borstel vervolgens je haar. Laat het haardeel dat je wilt opfrissen in contact komen met het doekje. Bij lang haar, of behoefte aan meer reiniging, druppel dan opnieuw Scent op de Duster en ga verder met reinigen.

Per wasbeurt aanmaken

Doe een mespuntje Scent in een kom met een eetlepel (warm) water. Even roeren zodat het zout oplost. Doop de licht vochtig gemaakte Duster in deze vloeistof. Plaats hem om de borstel en behandel je haar hiermee. Eventueel de duster nogmaals in de oplossing dopen.

 

Tip

Veel aan je hoofd, maar wil je toch graag weer fris verder? Neem even de tijd voor een haar opfris behandeling met In Between Scent.

 

Ingrediënten

Atlantisch zeezout, citroen*, komijn*, muskuszaad*, kamille*. * van biologische teelt

 

Verpakking

Scent is verkrijgbaar in drie verpakkingen:

50 gram in Flacon

250 gram: verpakt in 5 sachets van 50 gram in een kartonnen doos.

300 gram: als navulverpakking. Deze is plat en geschikt als brievenbus pakket.

 

Flacon verpakking: Handige niet te grote flacon met doseerdop gevuld met 50 gram Scent. Je voegt zelf 120 ml water toe. Zo ontstaat een verzadigde zoutoplossing die lang houdbaar is. De Flacon is meerdere malen te gebruiken.

250 gram: verpakt in 5 sachets van 50 gram in een kartonnen doos. Een sachet bevat voldoende Scent voor 150 ml water. Daarnaast kan Scent ook per Duster behandeling worden aangemaakt. Doe een afgestreken halve theelepel in een kom met een eetlepel (warm) water. Even roeren zodat het zout oplost. Doop de licht vochtig gemaakte Duster in deze vloeistof. Plaats hem om de borstel en behandel je haar hiermee. Eventueel de duster nogmaals in de oplossing dopen.

300 gram: 300 gram: voor het navullen van de Flacon of om per behandeling aan te maken.

 

Let op

Belangrijk is dat je In Between Scent droog bewaart. Het zout dat erin is verwerkt trekt vocht aan. Het ziet er dan minder aantrekkelijk uit en ook neemt de werking geleidelijk aan af. Bewaar Scent droog in een goed afsluitbare (glazen) pot, dan blijft het optimaal werken. Bewaar Scent nooit in een blik of metalen verpakking.

 

Verpakkingsmateriaal

Flacon: 150 ml, met afsluitbare doseerdorp (navulbaar) is gemaakt van ruitsuiker, volledig plantaardig hernieuwbaar materiaal. Dit materiaal is goed recyclebaar. We zijn nog op zoek naar een milieuvriendelijk etiket.

Doos: gemaakt van PaperWise papier, dit is afkomstig van een project uit India, waar van rijstteeltafval papier wordt gemaakt. Dit materiaal zou anders worden verbrand. De doosjes zijn zo ontworpen dat geen lijm nodig is. Ze zijn bedrukt met water oplosbare inkt. De doosjes kunnen via het oud papier gerecycled worden.

De Sachets: deze verpakking mag bij het groenafval. De buitenkant (ook PaperWise) is bestempeld met plantaardige inkt op waterbasis. Meer informatie en officieel keurmerk zie: www.bio4pack.com

Navulverpakking:  deze verpakking mag bij het groenafval. De buitenkant (ook PaperWise) is bestempeld met plantaardige inkt op waterbasis. Meer informatie en officieel keurmerk zie: www.bio4pack.com

 

Gewicht

50 gram/250 gram/300 gram

 

Prijs

Flacon met 50 gram In Between Scent:  € 4,95 inclusief 21% BTW

Doos: 250 gram In Between Scent € 9,95 inclusief 21 % BTW

Navulverpakking: 300 gram In Between Scent € 9,95 inclusief 21% BTW

 

Revieuws

U. d. B. uit Zutphen:

Mijn haar krijgt gelijk meer volume, voelt zacht en vitaal . Verlevendigt mijn krul.

Ik voel ook de energtische opschoning, opfrissend voor het hele hoofd.

 

 

 

Navulverpakking

(composteerbare verpakking):

€ 9,95 per 300 gram inclusief 21% BTW

BESTEL HIER

 

 

 

 

 

Navulflacon

met 50 gram In Between Scent.

€ 4,95 per 50 gram inclusief 21% BTW

BESTEL HIER

Extra informatie

Gewicht 0.350 kg
Afmetingen 15 × 11 × 6.5 cm