Hairduster Microfiber

 4,95 incl. BTW

Borstelhoes van microvezel. Snel en eenvoudig je haar reinigen tussen twee wasbeurten door.

Beschrijving

Snel en eenvoudig met de Duster Microfiber borstelhoes jouw haar op frissen en reinigen. Bijvoorbeeld tussen tussen twee wasbeurten door, bij gebrek aan tijd of als er geen douche bij de hand is. In de omschakel fase naar ´geen of minder ontvettende haarverzorging´ is Duster Microfiber een goede hulp om het te veel aan haar emulsie weg te nemen. De hoofdhuid wordt niet ontvet en blijft daardoor rustig.

 

Duster Microfiber gebruik je over de haarborstel in combinatie met water en de In Between producten: Clean, Refresh en Scent. Van de vier hairdusters is Microfiber het meest intensief qua werking. Je haar borstelen met Microifiber heeft een krachtig reinigende en verfrissende werking. Daarnaast wordt het teveel aan haaremulsie opgenomen in de vezels, zonder de hoofdhuid en de haarzakjes te ontvetten. In combinatie met Clean heeft het een reinigende werking wat de glans ten goede komt. Met Refresh werkt het verfrissend. Samen met Scent werkt het verfrissend en geeft het een verzorgd en schoon gevoel door de lichte kruidige geur. De Duster Microfiber is ook te gebruiken met enkel water. Ook dan heeft het een reinigende werking en neemt het het teveel aan haaremulsie weg.

 

Gebruik

Maakt de Duster licht vochtig met water en plaats het om de borstel. Druppel 5ml (dit is ongeveer een theelepel) Clean, Refresh of Scent op de Duster. Borstel hiermee je haar in zijn geheel of plaatselijk naar behoefte. Indien gewenst kun je dit nogmaals herhalen. Bekijk de video

 

Indicatie

Ter ondersteuning van de verzorging van je haar.

  • Je haar opfrissen
  • Het te veel aan haar emulsie verwijderen zonder ontvetting
  • Als je behoefte hebt aan helderheid en frisheid rond het hoofdgebied
  • Bij behoefte aan een intensieve haar reiniging
  • Bij het opnieuw in model brengen van je haar

 

Tip

Gebruik Duster Microfiber in combinatie met In Between Clean. Zo heb je een krachtige reiniging tussen twee wasbeurten door.

 

Extra informatie

Sea &See Duster microfiber is gemaakt van 100% (gerecyclede) Microvezel. Afgewerkt met 100% gots gecertificeerde bio katoen.

Wasbaar op 40-60 graden. Geen wasverzachter gebruiken. Dit vermindert het emulsie absorberende vermogen.

 

Prijs

€ 2,50 per stuk inclusief 21% BTW

Verpakt per vijf: € 11,00

Combinatie verpakking: 15 stuks (3 x Mix, 3 x Cotton, 3 x Microvezel en 5x Easy) € 20,00

 

Extra informatie

Gewicht 0.030 kg
Afmetingen 7 × 9 × 5 cm